Wandel voor Water met je gezin en maak kans op een activity tracker

06-01-2022 | 13:27

 Wandelen voor Water is er nu ook voor gezinnen! Alles leren over water hoeft niet meer alleen via school, maar kan nu ook thuis. Als je je als gezin opgeeft, krijg je allerlei leuke video’s en doe-opdrachten per mail toegestuurd die je thuis, in de tuin of in de buurt kunt doen. Wandelen voor Water wordt afgesloten met een collectieve sponsorloop van 6 km met alle deelnemende gezinnen bij het Nederlands Watermuseum in Arnhem. 

Meer dan een wandeling: een dagje uit

De sponsorloop is op 15 mei in het Sonsbeekpark, het park naast het Nederlands Watermuseum, en is interactief en vol vermaak. Zo is er de hele dag muziek, worden langs de route verhalen verteld en kun je onderweg waterexperimenten doen. En er is meer. Want het Nederlands Watermuseum is deze dag exclusief geopend voor deelnemende gezinnen aan Wandelen voor Water, waar ze verschillende spellen en waterworkshops kunnen doen. Tijdens het evenement zullen we ons houden aan de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Sponsorloop voor water en sanitatie

We vragen alle gezinnen om zich te laten sponsoren en daarmee minstens € 100,- op te halen. Dat geld gaat naar water- & sanitatieprojecten op scholen in Afrika en Azië. Want in veel landen waar Simavi werkt is toegang tot schoon water, toiletten en hygiëne niet vanzelfsprekend. Met het opgehaalde geld van Wandelen voor Water zorgt Simavi samen met lokale partners voor de realisatie van de aanleg en het onderhoud van toiletten en waterputten. En zorgen ze ervoor dat er aandacht is voor kennis op het gebied van water, sanitatie en hygiëne in deze landen. Juist nu, ten tijde van de coronapandemie, zijn water, hygiëne en kennis hierover belangrijk.

Weten wat je wandelt met een activity tracker

Als je wandelt kun je je afstand natuurlijk bijhouden door met een kaart of Google maps te kijken hoeveel kilometer je hebt afgelegd, maar leuker is het om je eigen activity tracker te hebben. Je kunt hem gebruiken als horloge, maar als je hem de hele dag (en nacht) draagt, houdt het horloge ook nog eens bij wat je allemaal gedaan hebt en dus hoever je bent met je training.

Maak kans

Het mooiste komt nog: door deel te nemen aan Wandelen voor Water de gezinseditie kun je kans maken op een activity tracker Bolt. We verloten tien activity trackers onder gezinnen die voor 15 mei (de dag van het Wandelen voor Water-evenement) het sponsordoel van € 100,- halen. Om kans te maken geef je bij het inschrijven op het laatste scherm aan dat je kans wilt maken op de activity tracker, zorg je dat je voor 15 mei het sponsordoel van € 100,- hebt behaald en ga je akkoord gaan met de actievoorwaarden

Veel dank aan Bedrukken.nl voor het sponsoren van de activity trackers. Onze partner Bedrukken.nl is een bedrijf met een passie voor relatiegeschenken en producten en gadgets bedrukken

Inschrijven

Wil jij je met je hele gezin inzetten voor schoon water op scholen in Afrika en Azië? Schrijf je dan nu in voor Wandelen voor Water de gezinseditie. En vergeet niet om het aan te geven op het laatste scherm als je kans wilt maken op zo’n mooie activity tracker. 

Inschrijven gezinseditie