Over de Gezinseditie in Arnhem

Op 15 mei een interactieve wandelroute plus een gratis bezoek aan het Nederlands Watermuseum 


Zondag 15 mei 2022 wordt een feestelijke dag voor het hele gezin: vol muziek, workshops, interactieve proefjes, een mooie wandeling en een gratis bezoek aan het Nederlands Watermuseum in Arnhem!

Tijdens dit leuke uitje voor het hele gezin wandel je met je gezin door het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem. De route is totaal 6 kilometer lang. En het bijzondere is: langs de route is er allerlei gaaf en leerzaam vermaak! Met als klap op de vuurpijl een gratis bezoekje aan het Watermuseum. 

 

Loop mee op 15 mei


Loop mee met de uitgezette wandeling van 6km en zet je in voor schoon drinkenwater voor kinderen wereldwijd


Door het wandelen van de route haal je bovendien als gezin geld op voor kinderen wereldwijd, voor wie schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is.

Loop dus mee met deze sportieve challenge, waarbij je als gezin met een sponsorwandeling geld inzamelt voor water voor kinderen wereldwijd. En dat op een bijzondere locatie: het Nederlands Watermuseum!

 Het interactief waterprogramma voor thuis gepresenteerd door Dieuwertje Blok en Eva Cleven 

In de aanloop naar  Wandelen voor Water-evenement  van de gezinseditie op 15 mei ga je thuis als gezin aan de slag met thema water. Met verschillende leuke en toegankelijke opdrachten, experimenten én video’s! Samen met Dieuwertje Blok en Eva Cleven duik je op een actieve manier in het thema water. 

Waarom Wandelen voor Water de gezinseditie en fondsenwerving? 

Met de gezinseditie van Wandelen voor Water op 15 mei in Arnhem willen we samen met alle deelnemers zo veel mogelijk geld inzamelen om schoolkinderen in Tanzania en Oeganda toegang te geven tot schoon drinkwater. Het streefbedrag per gezin is €100,-. De deelnemers ontvangen niet alleen het waterprogramma van Eva Cleven & Dieuwertje Blok, maar ook tips & tricks om sponsors te werven waarmee we hen helpen en  motiveren om dit streefbedrag te halen.